ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Yunuskent Anaokulu

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümünde başta ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Öğrenci, öğretmen ve velilerimize yapmış olduğu etkinliklerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Bizlere her zaman moral ve güç kaynağı olan İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümünü okulumuzda düzenlediğimiz törende, öğrencilerimizin şanlı İstiklal Marşımızı okuyarak ve saygı duruşunda bulunarak kutladık. Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, kurtuluş savaşımızda şehit düşen tüm kahraman askerlerimizi, Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’u rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftasında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Ülkemizin gerçeği olan depremden korunma yolları sınıf öğretmenleri tarafından anlatıldı.

Mrt

Siz kadınlar, dünyayı daha güzel, daha huzurlu ve daha yaşanabilir kılıyorsunuz... İyi ki varsınız!.. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun.

Ock

Dilimizin zenginlikleri kapsamında okulumuza gelen çocuk kitabı yazarı Gizem AY’ la yazar-okur buluşması gerçekleşti. Bilmecelerle başlayan okuma etkinliğimiz etkileşimli kitap okuma ve yazarımızın çocuklarımıza kitap ile ilgili materyal hediye etmesiyle son buldu. Çocuklarımız için eğlenceli, güzel ve verimli bir etkinlik oldu. Geçmiş yıllarda okulumuzda öğretmenlik de yapmış olan yazarımız Gizem AY’ a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

Öğrencilerimize, yaşamımız için gerekli olan enerji kavramı anlatıldı, kaynaklarımızı zamanında nasıl daha verimli ve tassarruflu kullanabileceğimiz sınıf öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize aktarıldı. Görseller ve videolar izletildi. Hafta boyunca etkinlikler yapıldı ve farkındalık oluşturması için okulumuzun çeşitli yerlerinde sergilendi.

Ock

Dilimizin zenginlikleri kapsamında okulumuza gelen çocuk kitabı yazarı Tuğba YÖRÜ AÇAY’la yazar-okur buluşması gerçekleşti. Bilmecelerle başlayan okuma etkinliğimiz etkileşimli kitap okuma ve yazarımızın çocuklarımıza kitap ile ilgili materyal hediye etmesiyle son buldu. Çocuklarımız için eğlenceli, güzel ve verimli bir etkinlik oldu. Geçmiş yıllarda okulumuzda öğretmenlik de yapmış olan yazarımız Tuğba YÖRÜ AÇAY’a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında aile buluşması ile etkileşimli kitap okuma etkinliği yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 4/G Sarı sınıfı öğretmeni Nelda DERDİYOK tarafından, veli bilgilendirme toplantısı yapılarak velilere proje hakkında sunum yapıldı.

Ock

5-D Beyaz Sınıfı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında etkileşimli kitap okuma çalışması yaptı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında çocuklarla etkilesimli kitap okuma etkinlikleri düzenli olarak yapılmaktadır.

Ock

4/B Yeşil Snıfı Kasım ayında aile buluşmaları ve etkinlikleri ve Aralık ayında etkileşimli kitap okuma çalışmaları yaptı.

Ock

5/A Turuncu sınıfı velileriyle 'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında, etkileşimli kitap okuma çalışması yaptı.

Değerli Velilerimiz,

Yunuskent Anaokulu olarak “Dilimizin Zenginlikleri Projesi”ni okulumuzda gerçekleştireceğiz. Proje kapsamında uygulayacağımız etkinliklerimizin siz değerli velilerimizin de katkıları ile amacına ulaşacağına inanıyoruz.