ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Yunuskent Anaokulu

Kas

Bizleri eğiten, çok şey öğreten, hayatımızda kalıcı izler bırakan, dünyanın en kutsal mesleğine sahip olan öğretmenlerimiz, iyi ki varsınız. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Aramızdan bedenen ayrılaşının 85. yılında, ebedi başkomutanımız, başöğretmenimiz, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı, sevgi, özlem ve minnetle arıyoruz, anlıyoruz ve anıyoruz.

Okulumuzda düzenlediğimiz 10 Kasım ATATÜRK' ü anma töreninde, öğrencilerimiz şiirler, marşlar okudu ve oluşturduğumuz Atatürk köşesine çiçekler bırakrtı.

Ekm

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK' ün kurduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılını, okulumuzda düzenlediğimiz törende coşku ve gurur ile kutladık. Bando eşliğinde Cumhuriyet yürüyüşünün ardından, öğrencilerimiz gösterilerini sundu. Ayrıca Cumhuriyet Bayramımıza özel resim sergisi düzenledik. Yüzyıllar boyu kutlayacağımız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Okulumuz personeline hijyen eğitimi verildi.

Haz

3 TEMMUZ 2023 TARİHİNDE OKULUMUZDA ÖĞRENCİ KAYITLARI BAŞLAYACAKTIR

Ekm

İyi ki doğdun efendimiz...